Home use programma

Mijnvirusscanner.nl stimuleert medewerkers om veilig gebruik te maken van hun privé apparatuur door de beste beveiligingsoplossingen aan te bieden tegen een hoge personeelskorting.

Waarom beveiliging voor privé devices van het personeel?

Sinds de komst van IOS, Android en innovatieve apps zijn werknemers bewust en onbewust 24 uur per dag online. Hierdoor loopt zakelijk- en privégebruik van apparatuur door elkaar met als resultaat dat de organisatie er op het gebied van informatiebeveiliging een uitdaging bij heeft.

Mijnvirusscanner.nl levert uitsluitend totaaloplossingen

Een eerste stap in de goede richting is een goede virusscanner en een firewall. Tegenwoordig is deze traditionele beveiliging helaas niet voldoende, want hackers ontwikkelen slimme virussen die een traditionele virusscanner en desktop firewall weten te omzeilen. Daarom is extra beveiligingssoftware zoals ouderlijk toezicht, wachtwoorden management, veilig internetbankieren en web-security geen overbodige luxe.

Hoe werkt de personeelskorting?

  1. Wij nemen contact met je op over de communicatie naar de medewerkers, de beveiligingspakketten en de betaalmogelijkheden. Voor het informeren van de medewerkers hebben wij diverse informatiepakketten beschikbaar.
  2. Medewerkers krijgen een persoonlijke kortingscode en selecteren het beveiligingspakket op een gepersonaliseerde portal.
  3. De software wordt digitaal geleverd inclusief informatie over ondersteuning per mail, telefoon of chat.
  4. Voor de afloopdatum van de licentie krijgt de medewerker per mail bericht over de eventuele verlenging van het abonnement (tegen dezelfde personeelskorting). Uiteraard mag men ook overstappen naar een ander pakket.

Kosten & betaling

De medewerker krijgt de mogelijkheid om betalen via ideal, creditcard of PayPal. Als de werkgever zelf de beveiliging voor de medewerkers wilt vergoeden zal er een enkele factuur naar de organisatie worden verstuurd.

Gepersonaliseerde portal

Voor onze zakelijke klanten maken we een persoonlijke downloadpagina aan waar medewerkers hun gewenste beveiliging kunnen downloaden.

Meer weten over ons homeuse programma? Neem dan gerust contact met ons op.